WELKOM

 

Waarom een tankdrum van tankdrum.nl?

 

UNIEK & LIEFDE 

Veel drums die op de markt zijn, zijn massaal geproduceerd. Onze tankdrums zijn met de hand en met liefde gemaakt door onze gepassioneerde vakman Nico. Hij is de enige maker van tankdrums in de hele Benelux. De drums worden na hun geboorte direct gedoopt en opgenomen in de familie, die inmiddels al verspreid is over de hele wereld. Elk exemplaar heeft een ziel en is 100% uniek!

 

DUURZAAM & LOKAAL

Onze tankdrums worden in Eindhoven gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn daarom duurzaam. Je hebt tevens direct contact met de maker, waarbij je terecht kunt met al je vragen, ook na de aanschaf van je drum. Je kunt mailen en je bent welkom om zelf te komen spelen, voelen en ervaren. Dit allemaal op de plek waar de drums gemaakt worden. 

 

GOED GEVOEL BEREIKBAAR

Wij snappen dat een nieuw instrument lekker moet voelen en bij je moet passen. Daarom kun ons mailen of langskomen om kennis te maken met de drums, zonder verplichting. Door elkaar te leren kennen, kunnen we met je meedenken welke drum geschikt voor je is. Wij willen namelijk dat je iets vindt waar je je goed bij voelt!

 

KWALITEIT & LEVENSLANGE GARANTIE

Eerlijk is eerlijk: onze drums zijn een stukje duurder dan veel tongue-en tankdrums die je vindt op internet. Onze drums zijn buiten dat ze uniek zijn en volledig met de hand vervaardigd, van een uitzonderlijke kwaliteit gehard staal. Een tankdrum van ons heb je voor het leven. Wij geven dan ook levenslange garantie op onze drums.

 

AANSLUITBAAR OP DE VERSTERKER 

Onze tankdrums zijn allemaal aan te sluiten op de versterker, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor optredens of spelen in grotere ruimtes. Door een speciale techniek hebben onze drums een kalmer geluid dan de gemiddelde tank-of tongue drum en komen meer in de buurt van de sound van een handpan. Je kunt je tankdrum opnemen, loopen en mixen, zodat je je muzikaal helemaal kunt uitleven met je instrument(en).

 

SERVICE & REPARATIE

Door de tijd en temperatuurverschillen kunnen drums een beetje ontstemmen. Als je een tankdrum van ons hebt, stemmen wij hem kosteloos voor je. Nico kan natuurlijk ook een drum stemmen die niet van zijn hand komt. Als je je drum in een nieuw jasje wil steken, kun je ook bij ons terecht. Wij spuiten hem dan naar wens voor je over. Kijk hier voor de tarieven en mogelijkheden.

 

CUSTOM MADE & HAPPY

Omdat wij willen dat jij iets hebt wat bij je past, bieden wij ook de mogelijkheid om helemaal zelf een drum samen te stellen. Je kunt de toonhoogte bepalen, het uiterlijk, het formaat, de hertz en het aantal tonen. DIY? Dat kan door een workshop tankdrum maken te volgen. Hoe dan ook maken jij en/of Nico met liefde een drum waar je helemaal happy van wordt. En als jij dat bent, zijn wij dat ook. 

 

MET ONZE TANKDRUMS HEB JE EEN UNIEK STUK DUURZAAM VAKWERK MÉT ZIEL IN HUIS VOOR HET LEVEN.