de maker

Elke tankdrum is ontworpen en met de hand gemaakt door Nico. Vanaf zijn jeugd heeft Nico een grote voorliefde voor ontdekken, met de handen werken, maken, creëren en Moeder Natuur. De veelzijdigheid en dynamiek van alles wat groeit en bloeit fascineerde hem mateloos. Het boeide hem zó dat hij er zijn vak van maakte en hovenier werd. Toch kroop het creatieve bloed waar het niet gaan kan. Daarom stond Nico vanaf zijn zeventiende al op diverse markten met zelfgemaakte dromenvangers, sieraden, didgeridoos, fluiten en vredespijpen. Door zijn liefde voor de natuur was altijd alles vervaardigd uit natuurlijke of gerecyclede materialen.

 

Een breed scala aan zelfgemaakte werken kwam voorbij door de jaren heen, want niet onterecht zegt Nico over zichzelf: 'wat ik zie, dat kan ik maken.' En zo zag Nico een tankdrum toen hij op een markt stond en hij was meteen betoverd door dit magische instrument. Eenmaal thuis ging hij direct aan de slag en zo werd de eerste tankdrum geboren, van 100% gerecycled materiaal. 

Zo maakt Nico al jaren met veel passie en vakmanschap deze unieke tankdrums mét succes. Inmiddels zijn er namelijk al zo'n 500 verkocht wereldwijd. Zijn tankdrums zijn o.a. te vinden in Nederland, Duitsland, België, Spanje, Portugal, Polen en (Zuid-)Amerika. 

 

Wil jij ook een handgemaakte, unieke tankdrum? Dat kan. Kijk maar eens in de webshop voor een exemplaar dat goed voelt. Zit er niet iets bij wat helemaal bij je past? Je kunt ook een custom made drum samenstellen met Nico, want wat jij ziet, kan Nico namelijk ook maken.

 


 

 

NICO in zuid-frankrijk met zijn trouwe assistent sjors

Tankdrums 22cm
Tankdrums 22cm
Tankdrums 30cm
Tankdrums 30cm
Tankdrums 38cm
Tankdrums 38cm